Een berichtje uit groep 1/2. De afgelopen tijd hebben we allemaal leuke dingen gedaan. Zo hebben we de verjaardag van de juffen gevierd, met spelletjes en snoepjes.

Iedere week komt juf Sophie met ons dansen, zij is van Kade 40.

We hebben ook een dag een stage juf gehad en dit was Wilma. Dit was reuze gezellig. Klik op de foto hieronder hoe leuk het was.

Kerstfeest in de groep

We hebben heerlijk gegeten, alle ouders bedankt voor het maken.

Sinterklaas, wat was het gezellig en wat zijn we verwend

 

Sinterklaas en Juf Huyla met zwangerschapsverlof

Klik op de foto hieronder, we hebben gewerkt aan het thema Sinterklaas. Ook was juf Hulya voorlopig voor het laatst, want ze is met zwangerschapsverlof. Haar laatste werkdag hebben we allemaal activiteiten gedaan met het thema”baby”.

Afgelopen weken hebben wij gewerkt aan het thema ‘herfst’.
In de kring hebben wij verschillende activiteiten gedaan zoals liedjes zingen, kastanjes tellen en stippen plakken op de grote paddenstoel.
Tijdens het buitenspelen vonden we het erg leuk om met de kruiwagen en een bezem alle blaadjes van het plein te vegen. Elke dag weer lag er een enorme berg over de grond. Soms was het wel koud en nat hoor..😉
Eenmaal weer lekker warm binnen hebben we gezellig paddenstoelen, spinnen en egels geknutseld.
Helaas is het herfstthema alweer voorbij, maar gelukkig komt er een ware feestmaand aan!
De Sint is inmiddels weer in het land, wij hebben onze poppenhoek omgebouwd tot heuse sinterklaashoek en de herfsttafel is omgetoverd tot sinterklaastafel.

Daarna staat de Kerst voor de deur, een maand vol gezelligheid dus!!