Hallo allemaal wij zijn groep 7-8

Groep 7-8 is aangekomen in Ericaland 7-8. Helaas had niemand zijn paspoort bij zich dus die hebben we samen gemaakt.

Er komt veel bij kijken hoor bij het maken van een paspoort! Je hebt een pasfoto nodig, meten hoe groot je bent, kijken welke kleur ogen je hebt, weten waar je woont, en of je een jongen of meisje bent. We zijn supertrots op ons eigen paspoort. Iedereen heeft nu een geldig paspoort en kan gaan reizen als dat weer kan en mag ?.

Het thema van de Kinderboekenweek was En Toen.. Iedereen heeft een foto van toen we klein waren meegenomen. Ook de juffen en de meesters. Wat zagen we er anders uit toen. Ook hebben we een geleerd wat een walkman was en hoe je er mee muziek kon luisteren en boeken gelezen over hoe het vroeger op school was en Ot en Sien gelezen.

Na de Kinderboekenweek zijn we begonnen met het thema: Herfst. We hebben woorden geleerd over de herfst. We weten wat zaden zijn en wij hebben van alles geleerd over spinnen. Ook hebben we het gehad over spin Sebastiaan. Kent u dat verhaal…anders moet u dat maar eens vragen aan uw zoon en dochter maar schrik niet want het loopt niet goed af met spin Sebastiaan.