Gymles in de zaal

Na een lange periode kunnen we eindelijk weer in de gymzalen! De maandagploeg bij juf Emma en de dinsdagploeg bij meester Marvin. Lekker actief!!!

Deze diashow vereist JavaScript.

 Thema zorg voor plant en dier

We zijn begonnen met ons nieuwe thema. De tuinbonen en tomatenplantjes groeien al hard. En ook hebben we al verschillende werkjes gemaakt.

 

 

 

KERSTGYM

Deze diashow vereist JavaScript.

 

 

KERSTKOKEN

 

 

PIETENGYM

Deze diashow vereist JavaScript.

SCHOOLFRUIT UITDELEN

Vanaf 9 november krijgen alle leerlingen weer schoolfruit. De leerlingen uit onze groep moeten het fruit voor elke klas uittellen en vervolgens uitdelen. Hierdoor kunnen alle leerlingen 3 x per week een extra stuk fruit eten. Mmmmmmm

 

EEN MOOIE KAMER

Ons thema is op dit moment een mooie kamer. In de tekenles hebben we eerst een proefschilderij gemaakt en in de les daarna hebben we een schilderij gemaakt op canvas.

 

STIP LES

Iets leren hoeft niet perse saai te zijn. Wij hebben geoefend op samenwerken, wachten op je beurt, uitbeelden, praten en inlevingsvermogen. Dat deden we door het spel Babbel te spelen. Om de beurten naar een visje hengelen en dan maar afwachten welke opdracht je krijgt.

STAGE
De hele morgen hard gewerkt bij De Polderpoort en dan in de stromende regen naar school. Gelukkig kwam de zon er weer snel doorheen en werden we getrakteerd op een prachtige regenboog.

SCHOOLLUNCH
Op 5 november was het nationaal schoolontbijt. In verband met de stage hebben we in onze
groep er een lunch van gemaakt. We hebben lekker gegeten en het was heel gezellig.

Deze diashow vereist JavaScript.

DE SCHOOLTUIN

De schooltuin leek na de vakantie op een echte jungle. De leerlingen hebben keihard gewerkt om al het onkruid te verwijderen. De tuin wordt hierna opnieuw ingericht en dan kunnen we er weer lekkere groenten in gaan zetten.
INTERNE STAGE
STAGE

De externe groepsstage is op 24 september begonnen. We maken met 7 leerlingen schoon bij de Polderpoort. We werken zowel in de fitness als in het sportcafe. De medewerkers en de sporters hebben ons al veel complimenten gegeven en dat is héél fijn.

Deze diashow vereist JavaScript.