Een beetje laat in het schooljaar maar toch een bericht van de nieuwe groep VSO 1c in dit jaar.

Een nieuwe groep met 12 leerlingen. Wij komen bijna allemaal uit het SO en zijn oud genoeg om naar het VSO te gaan. Met spanning wat het nieuwe schooljaar ons allemaal zou brengen zaten we in het begin van het schooljaar in de klas. Allemaal nieuwe stoelen, tafels, kasten, computers enz. enz. De juf hebben we meegenomen naar het VSO want dat was lekker bekend bij al die onbekende dingen.

Inmiddels zijn we al weer een aantal weken gewend aan de lessen en praktijkmiddagen in het VSO, ‘s ochtends doen we vaak taal en rekenen, we kijken naar het jeugdjournaal en we werken met nieuwsbegrip. Ook gaan we twee keer in de week gymmen bij meester Marvin en een keer in de week zwemmen in de Kulk.

We hebben ook een nieuwe meester in de klas, dat is meester Wouter. Voor ons ook nieuw want in het SO hebben we nog nooit een meester gehad.

‘s Middag doen we de praktijklessen zoals koken, computeren, huishouden, tekenen, handvaardigheid en werken in de tuin. Alles moeten we nog leren maar dat komt wel goed met al die juffen en meesters.

We hebben het in ieder geval erg leuk en leren heel veel. Volgende keer zetten we ook een paar foto’s op de website van de aktiviteiten die we doen.

Groetjes van groep VSO1C.