Thema plant en dier

 

Afgelopen vrijdag is een groepje leerlingen uit 3A voor de tweede maal op pad geweest in de natuur. Ditmaal is er gewandeld in het Hof. We hebben een heleboel dieren gezien en ook mooie bomen en planten. De foto’s zijn weer van meester Coen en de leerlingen zelf.

 

—///—\\\—///—\\\—

Groep 3A is nu bezig met het thema plant en dier. Afgelopen vrijdag heeft een groepje leerlingen een wandeling langs de Vaart gemaakt.

Sommige foto’s zijn van meester Coen, de andere hebben de leerlingen zelf gemaakt

 

Deze diashow vereist JavaScript.

 

Vliegengordijn

Er is wekenlang gewerkt aan het vliegengordijn van K3. Eerst moest het ontworpen worden, daarna werd streng voor streng geregen. Goed samenwerken was hierbij heel belangrijk. Iedereen wist precies wat zijn of haar taak was en dat resulteert dan in een heel mooi plaatje!

 

 

—///—\\\—///—\\\—

 

 

De leerlingen die groepsstage lopen bij Schiewaegh, werden vandaag verrast met een mooi poloshirt. Zij kregen ook shirts mee voor hun klasgenoten. Wat een bof !!!

 

Groepsstage in het groen.

Groep 3A heeft sinds kort een nieuwe plek voor de groepsstage. De leerlingen gaan wekelijks bij De Polderpoort, onder leiding van de leerkracht, werken in het groen.

 

 

 

Fitness in VSO 3A

Op 8 maart was er een evenement in onze sporthal. Voor onze gymles zijn we toen naar de fitnessruimte uitgeweken.
Voor de meeste van ons een heel nieuwe ervaring. Aan het einde van de les hadden we allemaal héél véél calorieën verbrand!!

 

Groep 3A is op bezoek geweest bij groep 2B. Groep 2B had een heleboel
proefjes opgesteld en de leerlingen van 2B gaven uitleg aan die van 3A.
Samen hebben ze de proefjes gedaan. Het was een volle klas, maar het is
perfect verlopen. Zo leuk om al die leerlingen met elkaar aan het werk
te zien.

 

 

Deze diashow vereist JavaScript.